انتخاب برگه

الکتروموتور - مشخصات و انواع الکتروموتور- قیمت الکتروموتور

نمایندگی فروش الکتروموتور ایرانی و اروپایی - عرضه انواع EX و ....

 موتوژن – جمکو – زیمنس – چینی –  پایه دار – فلچ دار – عمودی – فروش موتوژن – فروش جمکو – فروش جمکو – Siemens – ABB – ای بی بی – توان بالا – ۱۴۵۰ دور – ۲۹۰۰ دور – ۱۴۰۰ دور – ۱۵۰۰ دور – ۳۰۰۰ دور – سیم پیچ مس – کوچکDCAC – توان بالا – واردات  قیمت ایرانی – ارزان قیمت – ضد انفجار – EX – T4 – T3 – EX T4 – افقی 

فروش ویژه الکتروموتور های صنعتی

دیزل نیرو ارائه دهنده انواع الکتروموتور در توان های متفاوت. جهت اطلاع از لیست قیمت الکتروموتور ها و انجام مشاوره با کارشناسان ما در تماس باشید.

 

فروش ویژه الکتروموتور با درصد تخفیف ویژه !!!!!

** مخصوص کارخانجات و صنایع وابسته برای خط های تولید جدید **

با ما تماس بگیرید تا از بیشترین درصد تخفیفات مطلع گردید

از آنجا که دنیا در تلاش است تا خود را از وابستگی به نفت رها کند، جستجوی سوخت های جایگزین همچنان ادامه دارد. با این حال، یکی از منابع جایگزین “سوخت” موتور الکتریکی است. موتورهای الکتریکی معمولا در وسایل نقلیه، اسباب بازی ها و سایر دستگاه های الکترونیکی یافت می شوند. با این حال مهندسان هنوز برای بهبود کیفیت و کارایی موتور الکتریکی در تلاشند. اما قبل از آن مردم باید نحوه کارکرد موتورهای الکتریکی را یاد بگیرند. این مقاله نحوه کار موتورهای الکتریکی و قسمتهای مختلف آن را توضیح میدهد.

 موتورهای الکتریکی چه کار می کنند؟

موتورهای الکتریکی با استفاده از برق و آهنربا باعث چرخش می شوند. دو سر باتری به قطعات فلزی به نام برس متصل می شوند که برق را به یک آهنربای الکتریکی متصل به محور میرساند. همانطور که برق به آهنربای الکتریکی منتقل می شود، میدان مغناطیسی با جذب و دفع موجب چرخش محور می شود. این چرخش مغناطیسی است که به تمام دستگاه های مکانیکی امکان کار میدهد. برای تولید انرژی مکانیکی، موتور الکتریکی به گونه ای طراحی شده است که توسط میدان الکترومغناطیسی، انرژی مکانیکی ایجاد می کنند. این موتورها در اندازه ها و با تنظیمات مختلف ساخته میشوند . برخی از موتورهای الکتریکی که به اندازه کافی قدرتمند هستند، برای راه اندازی وسایل نقلیه میتوانند مورد استفاده قرار گیرند. همچنین مدلهای بسیار کوچک موتور نیز موجود است که قادر هستند در کوچکترین وسایل الکترونیکی قرار بگیرند. از مهمترین ابزارهای تولید انرژی مکانیکی با دسترسی آسان هستند و به دلیل کارایی و دوام بسیار بالای در طیف گسترده ای از کاربردها مورد استفاده قرار میگیرند.

 در زندگی روزمره موتورهای الکتریکی چگونه به ما کمک می کند؟

همانطور که گفته شد موتورهای الکتریکی را می توان به صورت گسترده در برنامه های کاربردی یافت، حتی در خانه. به عنوان مثال، یک فن که در بسیاری از منازل موجود است احتمالا شامل یک موتور الکتریکی است که پره ها را حرکت میدهد، انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی و انرژی مکانیکی تیغه ها تبدیل میشود به نسیم خنکی که در اطراف اتاق پخش می شود. علاوه برا آن موتورهای الکتریکی در زندگی روزمره کاربردهایی دارند که شما احتمالا هرگز متوجه نخواهید شد. به عنوان مثال، موتورهای الکتریکی در اکثر ایستگاه های پمپاژ آب استفاده می شود. موتورهای الکتریکی حتی در کشتی های بسیار بزرگ مورد استفاده قرار میگیرند، جایی که پیچ ها را می چرخانند تا کشتی را از طریق آب حرکت دهند. موتورهای الکتریکی در همه جا حاضر هستند به طوری که کمتر وسیله ای میتوان یافت بدون اینکه یک موتور الکتریکی در آن وجود داشته باشد. از اسباب بازی ها گرفته تا سیستم های تهویه مطبوع و گرمایشی و فراتر از آن، موتورهای الکتریکی از جمله رایج ترین اجزای الکتریکی در استفاده امروز هستند.

یک موتور الکتریکی چگونه کار می کند؟

موتورهای الکتریکی بر اساس یک اصل بسیار ساده کار فیزیک می کنند. زمانی که جریان الکتریکی وارد یک میدان مغناطیسی می شود، نیرو تولید می شود. یک موتور الکتریکی از سیم های حلقه ای (همان سیم هایی که جریان را حمل می کنند) همراستا با میدان مغناطیسی بهره میبرد . از آنجا که میدان مغناطیسی دارای قطبهای دوگانه است، هر انتهای سیم در جهت متفاوت حرکت می کند. این امر موجب یک حرکت چرخشی میشود.

یکی از موارد قابل توجه در مورد الکتروموتور  این است که آنها قطعات بسیار کمی دارند. به عنوان مثال، در مقایسه با یک موتور احتراق داخلی، موتور الکتریکی یک دستگاه فوق العاده ساده است. در حقیقت، تمام قسمت های مختلف موتور الکتریکی به راحتی می تواند برداشته شده و بر روی یک میز کوچک قرار گیرد، (البته بسته به اندازه موتور). قاب (فریم): بدنه اصلی موتور است که در آن تمام قسمت های مختلف موتور الکتریکی موجود است. شفت: یک قطعه فلزی که از قاب خارج میشود. این قسمت انرژی چرخشی را از چرخش موتور الکتریکی می گیرد . در واقع وسیله ای برای مهار این انرژی از طریق یک اتصال مکانیکی است. استاتور: این قسمت ثابت باقی می ماند، معمولا میدان مغناطیسی برای موتور الکتریکی را فراهم میکند. میتواند یک آهنربای دائمی یا یک آهنربای الکترومغناطیسی باشد. آهنرباهای الکترومغناطیسی شامل سیم پیچ، معمولا از سیم مسی ساخته می شود. سوئیچ: در نزدیکی استاتور قرار می گیرد و مسیر جریان را تغییر می دهد. این قطعه یکی از قطعات متحرک در موتورهای الکتریکی است. مجموعه برس: مجموعه برس متصل به سوئیچ است و برای تکمیل عمل سوئیچ از طریق جریان عمل می کند. بلبرینگ: یاتاقان های موتور الکتریکی در نزدیکی نقطه ای قرار دارند که شفت از چارچوب خارج می شود. این امر موجب میشود تا شفت با حداقل اصطکاک چرخش نموده و حرکت ناخواسته از بین برود. آرمیچر: آرمیچر بخش حمل جریان واقع در مرکز مجموعه موتور است. این قسمت با میدان مغناطیسی و سیم پیچ برای تولید گشتاور مکانیکی(برای ارائه چرخش به شفت) وارد عمل میشود. پایه براکت: در انتهای شفت موتور الکتریکی پایه به قاب متصل می شود و وسیله ای برای محافظت از دستگاه و باز کردن شفت است. سیم پیچ ها برای هر کسی که با الکترونیک آشنایی دارد میتواند آشنا باشد. معمولا سیم پیچ ساده ای هستند که در اطراف هسته مغناطیسی آهنی پیچیده شده اند. وقتی جریان از طریق این سیم پیچ عبور می کند، یک میدان مغناطیسی ایجاد می کند. در این نوع دستگاه ها دو پیکربندی متفاوت برای قطب های میدان مغناطیسی وجود دارد؛ یک قطب برجسته دارای سیم پیچ در اطراف قطب است که در زیر وجه قطب قرار دارد و دیگری قطب غیر برجسته که برای سیم پیچ از شیارهای وجه قطب استفاده میشود. روتور بخشی است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند. یکی از بزرگترین پیشرفت ها در طراحی موتور الکتریکی یافتن مسیری بود که روتور بتواند به طور مداوم عمل کرده و گشتاور بدون وقفه را برای هر وسیله ای که توسط موتور الکتریکی به حرکت در می آمد، فراهم کند. موتورهای الکتریکی امروزه قادر به تولید مقدار باور نکردنی گشتاور هستند. سوئیچ دستگاهی است که برای تغییر ورودی موتور الکتریکی استفاده می شود. باور کنید یا نه، شکاف هوا در یک موتور الکتریکی بخشی حیاتی از دستگاه است. شکاف هوا به طور کلی بسیار کوچک طراحی میشود و در واقع هرچه شکاف هوا کوچکتر باشد، موتور الکتریکی بهتر عمل می کند.

موتورهای الکتریکی با مکانیزم های مختلفی شروع به کار می کنند. در ساده ترین و کوچکترین انواع آنها، استارتر ممکن است به طور مستقیم به یک منبع جریان متصل شود. موتورهای بزرگتر نیاز به استارترهای پیچیده تری دارند که عبارتند از: DOL: (Direct On Line) استارترهای مستقیم در خط بدون هیچ دستگاه کنترلی به منبع تغذیه متصل می شوند. یک شروع کننده DOL ولتاژ بار کامل را به موتور به محض روشن شدن آن ارائه می دهد. محدودیت این روش این است که هیچ کنترلی روی موتور ارائه نمی شود. استارتر DOL اغلب در دستگاه های کوچکتر استفاده می شود که شامل موتورهایی است که پمپ های آب و سایر ماشین آلات ساده را اجرا می کنند . در واقع این موتورها فقط در یک جهت باید بچرخند. مزیت اصلی آنها این است که فورا به ولتاژ کامل موتور میرسند و اصلی ترین ایراد آن در فقدان کنترل است. ولتاژ کاهش یافته (Soft Starter) : یک استارتر ولتاژ کاهش یافته یا استارتر نرم به اپراتور اجازه می دهد تا دستگاه را با ولتاژ کاهش یافته راه اندازی کند. کاربر می تواند محدودیت های فعلی راه اندازی و متغیرهای دیگر را تعریف کند. استارتر STAR DELTA نوعی استارتر نرم است که همانطور که موتور سرعت خود را افزایش می دهد به تدریج ولتاژ را تا حداکثر بار افزایش می دهد. استارترهای ولتاژ کاهش یافته امکان کنترل فشار مکانیکی و خروجی گشتاور روی بار را فراهم می کند. به جای اینکه موتور به طور ناگهانی در سرعت و گشتاور کامل حرکت کند، (مانند استارتر DOL ) به تدریج چرخش آن افزایش می یابد. استارترهای نرم معمولا در موتورهای قدرتمند استفاده می شوند. ولتاژ کاهش یافته فقط برای جریان داخلی است و برای کنترل سرعت موتور استفاده نمی شود. جریان داخلی کاهش یافته در بسیاری موارد از بروز ناگهانی ولتاژ بالا در تامین برق جلوگیری میکند، که برای رعایت دستورالعمل های شرکت برق لازم است. استارترهای نرم معمولا در موتورهایی هستند که نیاز به ولتاژ بالا دارند. افزایش تدریجی ولتاژ موجب کنترل بهتر مصرف برق شده و تهدید ناگهانی گشتاور و چرخش زیاد از حد اعمال شده به دستگاه را حذف می کند. درایوهای سرعت متغیر: درایوهای سرعت متغیر، که درایوهای فرکانس متغیر نیز نامیده می شوند، معمولا با موتورهای القایی سه فاز استفاده می شود. این شروع کننده ها در موتورهای الکتریکی از هر اندازه استفاده می شود. مهمترین مزیت این نوع استارتر این است که به اپراتور امکان افزایش و یا کاهش سرعت و گشتاور موتور را با تغییر ولتاژ و فرکانس ورودی می دهد. درایوهای سرعت متغیر پیچیده ترین استارترهای موتور هستند، اما بالاترین درجه کنترل و قابلیت را ارائه می دهند. در تنظیمات صنعتی، کنترل بر گشتاور، تنش، شتاب و جریان می تواند به فرایندهای کارآمد کمک کند. قطع کننده مدار گاهی اوقات جهت ارائه سوئیچینگ برای موتورهای الکتریکی استفاده می شوند، اما معمولا تنها زمانی مورد استفاده قرار میگیرد که ولتاژ بسیار زیادی روی دستگاه وجود دارد.

الکتروموتور 

یک موتور الکتریکی، الکتریسیته را به حرکت مکانیکی تبدیل می‌کند. عمل عکس آن که تبدیل حرکت مکانیکی به الکتریسیته است، توسط ژنراتور انجام می‌شود. این دو وسیله بجز در عملکرد ، مشابه یکدیگر هستند. اکثر موتورهای الکتریکی توسط الکترومغناطیس کار می‌کنند، اما موتورهایی که بر اساس پدیده‌های دیگری نظیر نیروی الکتروستاتیک و اثر پیزوالکتریک کار می‌کنند، هم وجود دارند.

انواع موتورهای الکتریکی

موتورهای DC

موتورهای میدان سیم پیچی شده

موتورهای یونیورسال

موتورهای AC

موتورهای پله‌ای

موتورهای خطی

مشخصات موتورهای الکتریکی

مشخصاتي كه روي پلاك موتور ها مي نويسند براي استفاده بهينه در طراحي و راه اندازي صحيح بكار ميرود و شامل نكاتي ميشود كه گاهي بي توجهي به آن باعث بهره وري كمتر و خسارت به تجهيزات الكتريكي مي گردد .

لذا پلاك خواني موتورهای الکتریکی كمك زيادي به طراح و راه انداز براي طراحی مدار مربوطه و انتخاب صحيح كنتاكتور و بي متال و … مينمايد .

مشخصاتی که روی پلاک ها نوشته می شوند به طور معمول عبارتند از :

No: شماره ساخته شده توسط كارخانه

Type:شامل كليه مشخصات فني كه در كاتالوگ كارخانه موجود بوده و يا در مكاتبه با كارخانه بايد به آن اشاره شود:

A=حداكثر جريان مجاز را نشان ميدهد كه ميزان جريان نبايد بيشتر از مقدار فوق و بلكه

هميشه طوري انتخاب شود كه زير مقدار فوق كار كند.

V = ولتاژ كاري  مي باشد كه نبايد ولتاژ بيشتر و يا كمتر به سيم پيچ هاي اعمال گردد.

50 HZ  بايد در فرکانس 50 هرتز كار كند (برق ايران)

60 HZ  بايد در فركانس 60 هرتز كار كند (فركانس برق برخي كشورها)

نكته: دور با فركانس ارتباط دارد لذا  كه در فرکانس 50 هرتز مثلا 1500 دور مي باشد همين در فركانس 60 دورش ديگر 1500 نيست .

R.P. M= نشان دهنده دور  در يك دقيقه در روي شفت خروجي مي باشد.

KW=مقدار توان  را نشان ميدهد.

نكته : اگر روي پلاك  نوشته شده بود 380/220 V= معني ان اين است كه اين  در شبكه برق 110 ولت كه برخي از كشورها استفاده مي شود بايد بصورت مثلث و در كشورهاي كه ولتاژ 220 ولت ( ولتاژ بين يك فاز و نول) دارند مثل ايران بايد بصورت ستاره بسته شود .

IP= ميزان حفاظت در مقابل گرد و غبار و .. و طبق جدول زير مي باشد

قیمت های موجود در ذیل مربوط به سال 95-96 می باشند و در حال حاضر تغییر کرده اند. برای اطلاع از قیمت های جدید با ما تماس بگیرید. 

لیست قیمت الکتروموتور زیمنس SIEMENS – الکترموتور کلاس F و  IP55 

(عرضه محصولات زیمنس آلمان – زیمنس چک(تحت لیسانس آلمان))

KWHPپایهدار/900(قیمت به ریال)فلنچ دار/900(قیمت به ریال)پایه دار/1450(قیمت به ریال)فلنچ دار/1450(قیمت به ریال)پایه دار/2900(قیمت به ریال)فلچ دار/2900(قیمت به ریال)
0/370/053/380/0003/700/0002/600/0003/150/0002/800/0003/200/000
0/7514/100/0004/600/0003/150/0003/700/0003/000/0003/500/000
1/11/55/100/0005/600/0003/900/0004/300/0003/500/0004/000/000
1/525/700/0006/500/0004/600/0005/100/0004/200/0004/700/000
2/237/700/0008/600/0005/800/0006/500/0005/100/0005/500/000
3410/150/00011/500/0006/700/0007/500/0006/500/0007/200/000
45/512/100/00013/150/0008/500/0009/500/0008/200/0009/100/000
5/57/515/500/00016/300/00010/500/00012/000/00010/500/00011/500/000
7/51020/000/00022/200/00014/000/00015/100/00013/400/00014/700/000
111528/000/00029/500/00020/000/00021/500/00018/800/00020/600/000
152037/700/00039/700/00024/600/00026/600/00024/600/00026/500/000
18/52547/600/00050/100/00032/000/00034/000/00029/500/00031/500/000
223056/000/00060/000/00038/000/00040/300/00036/200/00037/700/000
304076/500/00080/000/00048/800/00052/000/00047/600/00051/000/000
375092/000/00097/000/00060/500/00078/000/00062/500/00065/800/000
456098/700/000103/400/00073/500/00068/700/00075/500/00080/500/000
5575………..………..90/000/000………..87/100/000………..
75100………..………..122/200/000131/500/000126/700/000………..
90125………..………..145/000/000156/000/000151/200/000162/800/000
110150………..………..177/000/000188/500/000180/700/000192/500/000
132180………..………..212/000/000225/300/000230/100/000243/000/000
160220………..………..263/000/000275/500/000288/000/000304/200/000
200275………..………..325/000/000341/000/000337/100/000353/500/000

 لیست قیمت الکتروموتور موتوژن تبریز سه فاز IP54 

3000RPM

(قیمت به ریال)

1500RPM

(قیمت به ریال)

1000RPM

(قیمت به ریال)

750RPM

(قیمت به ریال)

KW

HP

ردیف

1.410.000

0/06

1/12

1

1.380.000

1.450.000

0/09

1/8

2

1.490.000

1.640.000

0/12

1/6

3

1.730.000

1.850.000

0/18

1/4

4

1.750.000

1.960.000

0/25

1/3

5

1.990.000

2.190.000

2.720.000

0/37

1/2

6

2.300.000

2.620.000

2.990.000

0/55

3/4

7

2.620.000

2.820.000

3.630.000

4.300.000

0/75

1

8

2.980.000

3.350.000

3.950.000

4.930.000

1/1

1/5

9

3.560.000

3.880.000

4.800.000

5.620.000

1/5

2

10

4.240.000

4.800.000

6.520.000

6.870.000

2/2

3

11

4.980.000

5.410.000

8.290.000

8.360.000

3

4

12

6.720.000

6.790.000

9.140.000

10.600.000

4

5/5

13

8.060.000

9.000.000

11.260.000

13.300.000

5/5

7/5

14

9.320.000

10.250.000

14.550.000

16.450.000

7/5

10

15

14.260.000

15.120.000

16.870.000

11

15

16

16.050.000

17.870.000

15

20

17

18.250.000

18/5

25

18

 لیست قیمت الکتروموتور موتوژن تبریز تکفاز رله ای (تکخازن)

3000RPM

(قیمت به ریال)

1500RPM

(قیمت به ریال)

KW

HP

ردیف

2.490.000

0/25

1/3

1

2.420.000

2.640.000

0/37

1/2

2

2.530.000

3.130.000

0/55

3/4

3

2.950.000

3.530.000

0/75

1

4

3.280.000

4.130.000

1/1

1/5

5

3.970.000

4.630.000

1/5

2

6

4.480.000

5.430.000

2/2

3

7

 لیست قیمت الکتروموتور موتوژن تبریز تکفاز کلاچ دار (دوخازن)

3000RPM

(قیمت به ریال)

1500RPM

(قیمت به ریال)

KW

HP

ردیف

3.360.000

0/25

1/3

1

3.360.000

3.560.000

0/37

1/2

2

3.460.000

3.800.000

0/55

3/4

3

4.010.000

4.340.000

0/75

1

4

4.150.000

5.060.000

1/1

1/5

5

5.150.000

5.720.000

1/5

2

6

5.760.000

6.500.000

2/2

3

7

گشتاوربالا

7.050.000

2/2

3

8

 لیست قیمت الکتروموتور موتوژن چدنی سه فاز IP54 

3000RPM

(قیمت به ریال)

1500RPM

(قیمت به ریال)

1000RPM

(قیمت به ریال)

KW

HP

ردیف

5.550.000

6.950.000

2/2

3

1

6.250.000

10.830.000

3

4

2

7.330.000

7.550.000

10.610.000

4

5/5

3

9.520.000

9.600.000

12.250.000

5/5

7/5

4

10.740.000

10.950.000

16.300.000

7/5

10

5

14.400.000

16.340.000

18.900.000

11

15

6

16.390.000

17.970.000

29.970.000

15

20

7

20.640.000

27.600.000

35.500.000

18/5

25

8

29.900.000

31.380.000

40.250.000

22

30

9

37.000.000

37.580.000

49.250.000

30

40

10

41.400.000

49.850.000

58.300.000

37

50

11

52.500.000

53.900.000

67.650.000

45

60

12

53.660.000

58.630.000

71.000.000

55

75

13

72.590.000

78.400.000

135.790.000

75

100

14

81.440.000

88.350.000

154.760.000

90

125

15

157.000.000

165.610.000

203.680.000

110

150

16

188.390.000

198.190.000

219.590.000

132

180

17

217.670.000

234.000.000

264.650.000

160

220

18

228.350.000

240.020.000

185

250

19

251.760.000

292.100.000

200

270

20

313.690.000

349.810.000

357.870.000

250

340

21

407.040.000

434.590.000

315

430

22

496.720.000

355

485

23

570.450.000

400

544

24

لیست قیمت گراندفوس دانمارک – سه فاز گراندفوس

KW

HP

پایدار 1500

(قیمت به ریال)

فلنچ دار1500

(قیمت به ریال)

پایه دار 2900

(قیمت به ریال)

فلچ دار 2900

(قیمت به ریال)

0/37

0/05

……………….

2/800/000

……………….

……………….

0/75

1

……………….

……………….

……………….

……………….

1/1

1/5

3/500/000

……………….

……………….

……………….

1/5

2

……………….

……………….

3/800/000

……………….

4

5/5

……………….

……………….

……………….

……………….

5/5

7/5

……………….

……………….

9/000/000

10/000/000

7/5

10

11/000/000

12/000/000

……………….

……………….

11

15

16/000/000

17/500/000

15/000/000

16/000/000

15

20

20/000/000

22/000/000

19/000/000

20/000/000

18/5

25

25/000/000

27/000/000

21/000/000

23/000/000

22

30

27/000/000

29/000/000

25/000/000

26/000/000

30

40

40/000/000

42/000/000

35/000/000

37/000/000

37

50

……………….

45/000/000

45/000/000

47/000/000

45

60

……………….

52/000/000

50/000/000

52/000/000

55

75

80/000/000

……………….

80/000/000

……………….

75

100

……………….

……………….

100/000/000

……………….

90

125

……………….

……………….

120/000/000

……………….

110

150

……………….

……………….

150/000/000

……………….

132

180

170/000/000

……………….

……………….

……………….

160

220

240/000/000

……………….

220/000/000

……………….

200

275

280/000/000

……………….

250/000/000

……………….

250

1500

340/000/000

……………….

……………….

……………….

لیست قیمت الکتروموتور جمکو JEMCO – الکتروموتور سه فاز قدرت بالا

3000

(قیمت به ریال)

1500

(قیمت به ریال)

1000

(قیمت به ریال)

KW

HP

ردیف

9.779.000

9.993.000

14.836.000

7.5

10

1

13.135.000

15.776.000

17.203.000

11

15

2

16.086.000

17.668.000

28.982.000

15

20

3

20.249.000

27.090.000

34.859.000

18/5

25

4

29.422.000

31.468.000

39.273.000

22

30

5

36.358.000

36.941.000

47.411.000

30

40

6

41.045.000

49.254.000

63.722.000

37

50

7

51.432.000

51.991.000

74.156.000

45

60

8

59.105.000

65.673.000

78.606.000

55

75

9

82.091.000

88.933.000

147.634.000

75

100

10

90.990.000

98.509.000

169.334.000

90

125

11

144.244.000

159.247.000

196.360.000

110

150

12

178.448.000

192.185.000

211.562.000

132

180

13

203.785.000

225.123.000

254.635.000

160

220

14

235.456.000

280.500.000

347.114.000

200

275

15

300.241.000

334.170.000

401.335.000

250

350

16

376.251.000

387.378.000

496.601.000

315

435

17

426.925.000

476.200.000

582.746.000

355

490

18

494.068.000

547.099.000

652.423.000

400

550

19

 

گروه صنعتی دیزل نیرو پشرو در تامین تجهیزات صنعتی و مخابراتی

جهت انجام هر گونه مشاوره قبل از خرید با کارشناسان ما در تماس باشید